Hypnotherapy

 
 • ypnotherapy

  Γιατί να κάνω Υπνοθεραπεία;

  Γιατί να κάνω υπνοθεραπεία:

  Η Υπνοθεραπεία χρησιμοποιεί την Ύπνωση για να παρακάμψει τον συνειδητό νου και να έχει πρόσβαση στο υποσυνείδητο. Σε ένα θεραπευτικό πλαίσιο, η Ύπνωση είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε υποσυνείδητα μοτίβα σκέψης και συμπεριφοράς και να επιλύσουμε θέματα που το συνειδητό μας κομμάτι αδυνατεί να επιλύσει....

  Περισσότερα
 • ypnotherapy

  Ποιός είναι ο Στέφανος;

  Ποιός είναι ο Στέφανος:

  Ο Στέφανος τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να έχει ως αποστολή να αφήνει κάθε άνθρωπο που συναντά σε καλύτερη ψυχική κατάσταση από αυτή ήταν πριν, εφόσον φυσικά το επιθυμεί και ο ίδιος. Όραμά του Στέφανου είναι να γίνει ο καθένας και η καθεμία από εμάς η αλλαγή που θέλει να δει στον κόσμο συνειδητοποιώντας ότι κάθε είδους αλλαγή ξεκινά από μέσα προς τα έξω και όχι το αντίθετο...

  Περισσότερα
 • ypnotherapy

  Σεμινάρια Αυτό-Ύπνωσης

  Σεμινάριο Αποτελεσματικής Αυτό-Ύπνωσης

  Η χρήση της Aυτο-Ύπνωσης αποτελεσματικά, αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την προσωπική ανάπτυξη, την επίτευξη των στόχων και της προσωπικής ευτυχίας. Αυτό το εργαλείο διδάσκεται εκτενώς και αναλυτικά και μαθαίνεται αποτελεσματικά. Διδάσκεται ως μια ολοκληρωμένη τέχνη έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να το καταλάβει και να το χρησιμοποιήσει σε ένα βαθύτερο επίπεδο...

  Περισσότερα
 • ypnotherapy

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε μαζί μου

  Ο Στέφανος δέχεται με χαρά ολες τις ερωτήσεις σχετικά με την Υπνοθεραπεία. Δείτε φωτογραφίες, τον χάρτη της τοποθεσίας, τα στοιχεία επικοινωνίας και τη φόρμα με την οποία μπορείτε να στείλετε άμεσα το μήνημά σας.

  Περισσότερα

Τι είναι το NLP Life Coaching;

ypnotherapyNLP είναι το ακρώνυμο για τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (Neuro Linguistic Programming) και συνιστά μια μεθοδολογία που χρησιμοποιεί τη γλώσσα και τηστρατηγική του ανθρώπινου νου για να θέτει και να πετυχαίνει οποιοδήποτε στόχο με συνέπεια.Το NLP Life Coaching είναιμια διαρκής αναπτυξιακή αλληλεπίδρασηπου συμβαίνει ανάμεσα σε δύο άτομα, τον Coachκαι τον Πελάτη οποίαβοηθά τον Πελάτη να αναπτύξει τιςικανότητέςτου, να επιτύχει τους σκοπούς καιτους στόχους του και να εμφανίσειεπιτυχή αποτελέσματα.

* Πώς λειτουργεί;

Ο NLP Coach διευκολύνει την αλλαγή μέσω της λεκτικής και μη-λεκτικήςεπικοινωνίας (ερωτήσεις, σκέψεις, εξηγήσεις, μεταφορές, έργα που ανατίθενται,καθοδηγητική εστίαση, ασκήσεις). Ο NLP Coach προάγει και υποστηρίζει την προσωπική ανάτυξη, τη μάθηση, τηνεπαγγελματική ανάπτυξη και τα προσωπικάθεμελιώδη «θέλω»του Πελάτη του χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνικώνΝευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Time Line Therapy, ThetaHealingκαι Ύπνωσης.

* Γιατίνα επιλέξω το NLP Life Coaching;

Το NLP Life Coaching επικεντρώνεται στην διαδικασίαεπίτευξης των στόχων με συνέπεια. Μέσα από εκπληκτικές και επικοδομητικέςερωτήσεις επιτρέπει στο άτομο να ανακαλύψει τις δικές του απαντήσεις. Επίσηςπαρέχει τεχνικές που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει τις εσωτερικές διεργασίεςτης σκέψης του, ώστε να απελευθερωθεί από τους περιορισμούς του και να τους μεταβάλλεισε κίνητρο και πράξη.

* Τι να περιμένω από το NLP Life Coaching;

Το NLP Life Coaching εστιάζει στην ανακάλυψη της δομής τωνπεριορισμών του ατόμου οι οποίοι εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων του χωρίςνα επικεντρώνεται στο «πρόβλημα». Ανακαλύπτουμε τις περιοριστικές πεποιθήσειςκαι αποφάσεις και αλλάζουμε τη δομή τους ώστε οι στόχοι του ατόμου ναεπιτευχθούν. Το NLP Coaching δεν εστιάζει στο παρελθόν του ατόμου αλλά στους μελλοντικούς τουστόχους και τη συνολική του προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη κατά τη διαδικασίατης επίτευξης αυτών των στόχων.

* Που εφαρμóζεται:

Τo NLP Life Coaching απεθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, όπως: Προσωπική Ανάπτυξη, Οικονομική ευημερία, Εργασία/Καριέρα, Υγεία και Ευεξία, Οικογένεια, Συντροφικές Σχέσεις,Πνευματικότητα.

 

Μέθοδος Θήτα, Theta Healing

ypnotherapy

* Τι είναι η Μέθοδος Θήτα;

Η συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθειάς χαλάρωσης ονομάζεται Θήτα.

Από εκεί προέρχεται και το όνομα της μεθόδου.

* Πώς λειτουργεί;

Σε κατάσταση Θήτα μας δίνεται η δυνατότητα να εισαχθούμε στον υποσυνείδητο νου μας. Εκεί θα βρούμε τις αιτίες όλων των προβλημάτων και τις λύσεις τους. Εκεί επίσης θα ανακαλύψουμε τις αρνητικές σκέψεις, πεποιθήσεις, πρότυπα και συναισθήματα που μας περιορίζουν και θα τα φέρουμε στον συνειδητό νου μας. Κατόπιν, με απλές τεχνικές της μεθόδου τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές δηλώσεις,συναισθήματα και πεποιθήσεις. Στην κατάσταση Θήτα, τα νέα αυτά δεδομένα εγγράφονται στον νου μόνιμα και το άτομο πλέον λειτουργεί με θετικά προγράμματα κι έτσι ελκύει τις αντίστοιχες θετικές καταστάσεις στη ζωή του (Νόμος της Έλξης).

* Γιατί να την επιλέξω;

Με τη Μέθοδο Θήτα καταφέρνουμε αλλαγές χωρίς να χρειάζονται μακροχρόνιες διαδικασίες. Μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα μπορείτε να ανακαλύψετε τις ριζικές αιτίες κάθε προβλήματος, να επαναπρογραμματίσετε το νου σας με νέες σκέψεις, πεποιθήσεις,πρότυπα και συναισθήματα και να δημιουργήσετε αυτό που επιθυμείτε σε συντονισμό με την υψηλότερη συνείδηση και οδηγό την αληθινή σας διαίσθηση.

* Πού εφαρμόζεται;

Η Μέθοδος Θήτα εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της ζωής, την υγεία, τις συντροφικές σχέσεις,τα οικονομικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά θέματα, όπως άγχος, φόβοι, ιδανικό βάρος και άλλα, Αν σας απασχολεί οποιοδήποτε θέμα θα δούμε πώς οι αρνητικές πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει αντίστοιχες καταστάσεις και αυτό θα συντελέσει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

* Τι να περιμένω από τη Μέθοδο Θήτα;

Η ζωή θέλει ναείμαστε και να νιώθουμε κάθε στιγμή ευτυχισμένοι και υγιείς. Αυτή είναι ηαληθινή μας κατάσταση. Με τη Μέθοδο Θήτα μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτή τηνπραγματικότητα στη ζωή μας.

 

Σημείωση:

Η Υπνοθεραπεια και  οποιαδήποτε  μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν σκοπεύει να υποκαταστήσει την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.
Η Υπνοθεραπεία και η Αυτό Ύπνωση αποτελούν εύχρηστα και πρακτικά εργαλεία που βοηθούν συμπληρωματικά στη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούνκάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής και οποιαδήποτε ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

 

seminar